Állapotelemzés, Homeográfia

A Quantum Analitika készülék a legkorszerűbb olyan egészségmegőrző és tájékoztató program része, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat térképezhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát.

A készülékkel végzett vizsgálati eredmények beszerzése hagyományos orvosi rendszerben több különböző szakorvosi rendelő-klinika felkeresésével 4-6 hetes beutalási – bejelentkezési – várakozási – leletátvételi időbe telik és nem egy adott pillanatban fennálló állapotot tükröz.

A Quantum Analitikai készüléket világszerte használják nem csak orvosok, természetgyógyászok, kineziológusok, hanem wellness központok, fitnesztermek, gyógyszertárak, ahol módjuk van a vizsgálati eredmények ismeretében terápiás megoldást ajánlani.


Elméleti alapja a Quantum gyógyászat, felhasználja a legmodernebb mikroelektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A Quantum testelemzővel végzett vizsgálat során nincs szúrás-vérvétel, nem kell tesztanyagot leadni. A vizsgálat időtartama: kb. 2 perc.

A felmérés elvégzése
Az detektor rudat megfogva kb. 2 perc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó egészségi állapotáról. A Quantum Analitikai elemzés alapján a következő területeken kapunk 249 numerikus információt:

 1. 1. szív-és érrendszer, keringés, koronáriás és agyi erek, koleszterin, szklerózis, trombózis – sztrók rizikó.
 2. emésztőrendszer, gyomor-és béltraktus működés
 3. máj és epehólyag működése
 4. COPD, tüdő – légzés funkciók, vitálkapacitás
 5. hasnyálmirigy működés
 6. veseműködés, savegyensúly
 7. vérösszetevők (vércukor, inzulin, véroxigén adatok)
 8. pajzsmirigyműködés
 9. csontsűrűség csontbetegségek meszesedés, csontritkulás, porcok – ízületek
 10. reuma összetevők, hajlam
 11. immunrendszer, nyirokrendszer működés
 12. kórokozók / vírus, baktérium, gomba, élősködő
 13. allergia
 14. endokrin (hormon) háztartás, mirigyek működése
 15. agyidegek, vérellátás stressz szint, érzelmi zavarok
 16. vitamin ellátottság (A, B, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K, Folsav)
 17. nyomelemek mennyiségi elemzése, (ca+, fe, se, pb, zn, ph, mg. si. stb.)
 18. enzimek, coenzimek
 19. toxinok/nehézfémek, méreganyagok
 20. férfi szexuális funkciók, prosztata
 21. szem, szemkörnyék
 22. nőgyógyászati elemzés
 23. bőr állapota /kollagén, melanin/
 24. testállapot elemzés /izom, ízület, ínszalagok állapota, testzsír arány) indexek

A készülék a vizsgált személy egyéni adatai figyelembe vételével a WHO statisztikai adatai alapján ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli eltérési szinteket kategorizálva. Közérthetően, magyar nyelven megmagyarázza a vizsgálati eredményeket és ajánlást tesz a terápiára életmódtanács szinten.

A Quantum Testelemzés és a hozzá kapcsolódó konzultáció 30 percet vesz igénybe,

A készülék jellemzői:

1. Professzionális
Több millió eset tanulmányozását követően alakították ki a végleges Quantum Analitikai készüléket.
2. Átfogó.
A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 174 behatároló tesztjelentést kapunk a 20 féle élettani terület működéséről.
3. Pontos
A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága a klinikai labor eredményhez viszonyítva elérheti a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.
4. Preventív
Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai tünet szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.
5. Egyszerű
A program magyarul és angolul is beszél.
6. Kényelmes
A készülékkel az egészségi állapot bárhol, bármikor ellenőrizhető. Ezzel időt spórolhatunk meg a tesztelt személyeknek (beutalás – bejelentkezés – vizsgálatra várakozás – leletre való várakozás).
7. Gazdaságos
A vizsgálat ára (és a készülék ára is) az átlagember számára elérhető és elfogadható.
8. Biztonságos
A tesztelés non – invazív, nem hatol be, nem sérti az emberi testet, így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a vizsgálatoktól, vérvételtől.

A Quantum elv

Mi a kvantumrezonanciás analitika?

A sejtosztódás és –növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek – az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége, avagy beteg.

A kvantum medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését.

Például amennyiben a szervezetben vannak rákos sejtek, azok rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben a rákos sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik. Ha azonban a szervezetben nincsenek rákos sejtek, akkor nem lép fel rezonancia, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul.

Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort. A kvantumanalitika ezt az elvet használja a tesztelés során.