AMP

AMP Non Invazív Vérkép és Metabolit analizátor

Az Analizátor automatikus, vérvétel nélküli vérkép meghatározására hivatott, az emberi test felületén található biológiailag aktív ”referens” pontokban mért hőmérséklet mérési eredményei alapján. Több mint egy évtizednyi kutató munka eredményeképpen képes, a kapott eredmények elemzésének az elvégzésére, egy speciális számítógép programmal. Ez az “USPIH” program (egészséges és beteg emberek élettevékenységének hemodinamikai, biokémiai, immuno-biológiai paramétereinek a “skrinning” értékelésének a programja). Az Analizátor lehetővé teszi a mérési eredmények számítógépre történő átvitelét, utólagos elemzését és arról jegyzőkönyv nyomtatását.

Az analízis során igénybe vett, élettanilag aktív pontok:

 • a bal- és jobboldali nyaki ütőerek bifurkációja (két pont);
 • a bal- és jobboldali hónaljárok környéke (két pont);
 • a köldök környéke (egy pont).

Klinikai vizsgálatokkal bizonyított tények:

  • Az adott analizátor vizsgálati eredményei a klinikailag elvégzett vizsgálatoktól nem több mint 5-10% eltérést mutatnak.

 

 • Az analizátor lehetővé teszi 180- 720 másodperc alatt a páciens klinikai véranalízését vérvétel nélkül ,majd elvégzi az adatok értékelését is az “USPIH” program által.

AMP program lehetővé teszi:

  • Meghatározni a szervezet állapotát, annak funkcionális, hemodinamikus kiegyensúlyozottság, víz – csere és gázok homeosztázisa poziciójából, amely a fermentációs és immunológiai korrekcióval van kölcsönös kapcsolatban; meghatározni az ideg-, szív- és vérkeringési rendszer, belső szervek, támasztó és mozgató szervek, vérkeringés, metabolizmus és más patológiákat.

 

  • A központi idegrendszer vonatkozásában a rendszer lehetővé teszi meghatározni az: agy vérellátottságát – elegendő, nem elegendő; agy ütőereinek az állapotát – görcs, dilatáció; agy venuláinak az állapotát – görcs, dilatáció; agyból, vénás vér kiáramlásának zavarait és előjeleit; agy harmadik kamrájának állapotát (méreteit); cerebroventrikuláris mutatók méretét; gerincvelő nyomását; K, Na, Ca, Mg – tartalom vérben való értékelése alapján, az ideg – izom vezetőképességet, görcsre, izomgyengeségre való hajlamot.

 

  • A szív – és vérkeringés rendszer tekintetében a rendszer lehetővé teszi diagnosztizálni a koronakardioszklerózist; myocard vérellátásának a zavarait; kilövellt vér mennyiségéntk csökkenését; kilövelt vér mennyiségéntk növekedését; aritmiát, a szívciklus ideiglenes paramétereit; vérkeringés tipusát: hiperkinetikus, normálkinetikus, hipokinetikus.

 

  • A tüdő tekintetében a rendszer kimutatja a tüdőfunkciók élettani térfogatát; tüdők maradék térfogatát; tüdő vérkeringését; tüdők rugalmasságát, ami lehetővé teszi az alapmegbetegedések diagnosztizálását, mint : idült hörgőgyulladás, idült tracheobronchitis, aszmatikus komponenssel, idült, gyulladásos pneumoniákat.

 

  • A máj tekintetében a rendszer meghatározza a: máj vérkeringését; enzimek aktivitását AST, ALT; és diagnosztizálni a: májgyulladásokat, májcirrózis.
  • A vesék tekintetében a rendszer lehetővé teszi az enzimek aktiválásának a meghatározását glicinamidinotansferezis és glutomatdehidrogenezis, laktadehydrogenase és savas foszfotáz, ami az alábbiakat határozza meg: a filtrációban lévő változásokat, reszorbciós változásokat; krónikus nephritis, glomerulonephritis, pyelonephritis.

 

  • A vízcsere-mutatókból végzett számítások alapján meghatározza: a víz-elektrolízis-cserében lévő rendellenességeket – a csontritkulás tüneteit; a dyshidratáció kevert formáit a sejten belüli hypohidratációt, a sejt hiperhidratációját.

 

 • Az enzimek aktiválásának, a 100 g agyszövetre jutó oxigénszükségletének, a dialdehid, a dién konjugánsok, a tejsav meghatározásával, a funkcionális hemodinamikus és energetikai kiegyensúlyozottság, a gáz homeosztázisok és a vízelektrolit cseréjének elemzésével a műszer lehetővé teszi, hogy értékeljük a szervezet kompenzációs lehetőségeit:

  o Értékelni a szervezet kompenzációs lehetőségeit.

  o Kiválasztani a leginkább megfelelő fizioterápiás lehetőséget, az információs gyógyítási metódusokat, a megfelelő KVS, BOSS, LÉZER- terápiát, akupunkturális vagy más gyógymódot a betegségek etiológiájának és patogenezisének a figyelembevételével.

 • A szervíz-programokkal: rögzíteni a változásokat a szervezet állapotában és a különálló szervekben és rendszerekben a vizsgálat és a kezelések folyamatában; A műszer lehetővé teszi 180 – 720 másodperc alatt elvégezni a vér klinikai analízisét és több mint 117 más, emberi életfunkció-mutató meghatározását, vérvétel nélkül, és egy előzetes gépi – tanácsadást generál a kezelőorvos részére- nyomtatott formában